Nieuwe app voor e-books en luisterboeken beschikbaar

Link

Er is een nieuwe app van de online Bibliotheek beschikbaar. Deze app vervangt twee apps: de E-books en de LuisterBieb app. Met de nieuwe app kunnen dus e-books én luisterboeken geleend worden!

E-book tips

Met een bibliotheekpas kun je ook e-books lenen. Keuze uit meer dan 28.000 titels, te lezen op een e-reader, tablet of computer.

E-reader uitproberen

Als bibliotheeklid kun je gratis een e-reader uitproberen. Deze zijn voorzien van meer dan twintig populaire titels en mogen drie weken mee naar huis.

Gratis BoekStart voor baby's

BoekStart bevordert het voorlezen aan heel jonge kinderen, want daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Haal het gratis koffertje!

Voorlezen is leuk!

Voorlezen is leuk én belangrijk. Daarom lezen we wekelijks voor in onze bemande bibliotheken. Spaar voor een luisterdiploma!

Kinderen met dyslexie

Eén op de tien kinderen heeft moeite met lezen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie. Maar ook andere kinderen hebben soms moeite met lezen. Wat doe je dan?

De bestseller 60

Dit is de lijst van de 60 bestverkochte boeken van de voorafgaande week.

Digitale bronnen

Behoefte aan meer leesvoer? Via onze pagina Digitaal kun je op zoek naar uittreksels, recensies, interviews en literair nieuws. 

Luisterboeken

Altijd en overal boeken kunnen luisteren? Dat kan gratis met je bibliotheekabonnement. 

Moeite met lezen?

Ben je blind, slechtziend of dyslectisch? Of heb je een andere leesbeperking? Met Passend Lezen heb je toegang tot meer dan 45.000 gesproken boeken.