Lid worden voor een tientje

Gepubliceerd op: 23 maart 2017 12:14

School 7 is uitgeroepen tot beste bibliotheek van Nederland en KopGroep Bibliotheken viert dat met een leuke actie.

Iedereen die in de maand april lid wordt van de bibliotheek kan de rest van 2017 voor slechts een tientje lenen. Dat is een mooie traktatie, want een jaarabonnement kost normaal 48 euro. Er kan in alle vestigingen van KopGroep Bibliotheken gebruik gemaakt worden van dit aanbod. Een mooie gelegenheid om de dienstverlening van de bibliotheek eens uit te proberen of opnieuw kennis te maken.

Leescafé Con Libros
Om ook de bestaande leden en gebruikers van School 7 te trakteren krijgt iedereen die in april een consumptie gebruikt in het Leescafé van ‘de beste bieb van Nederland’ gratis iets lekkers geserveerd bij de koffie.