De wereld van hoogbegaafdheid

Gepubliceerd op: 4 mei 2017 14:36

Speel het interactieve ‘ontdek de wereld van HB’ spel. Stel je vragen en ontmoet gelijkgestemden.

1 op de 50 mensen is hoogbegaafd. Hoogbegaafden vind je dus overal. Toch is er een taboe rond dit onderwerp en zijn er veel misvattingen over hoogbegaafdheid.

Winanda Maljaars (begeleider voor scholen en hoogbegaafde kinderen) en Daisy Sanches (coach voor hoogbegaafde volwassenen) geven hier een leuke en informatieve draai aan bij KopGroep Bibliotheken. Op vrijdagmiddag 12 mei organiseren zij een informatie- en spelmiddag in School 7. Een week erna, op vrijdagmiddag 19 mei, zijn ze in de bibliotheek van Schagen te vinden.

Beide middagen is iedereen tussen 15.00 en 17.00 uur welkom: jong en oud, wel- en niet hoogbegaafd. Er is ruimte voor een goed gesprek, het opdoen van informatie en het ontmoeten van gelijkgestemden. Ook wordt het interactieve ‘ontdek de wereld van HB’ spel gespeeld.