Belastingspreekuur

Gepubliceerd op: 1 maart 2017 13:46

In maart krijgt u bericht van de Belastingdienst over uw aangifte. Heeft u hulp nodig? In maart en april zijn er gratis spreekuren in School 7.

MEE & de Wering en KopGroep Bibliotheken organiseren deze belastingspreekuren. U wordt geholpen met aangifte doen of het online aanvragen van toeslagen. De service is gratis, ook als u geen lid bent van de bibliotheek.

De spreekuren vinden plaats in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder, op dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur en op donderdagochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Bezoek aan het belastingspreekuur gebeurt alleen op afspraak. Dat kan via de mail: school7@kopgroepbibliotheken.nl of telefonisch: (0223) 623859.

Ondersteuners van MEE & De Wering geven deskundige hulp. Er is aan de balie van School 7 een overzicht verkrijgbaar waarin staat hoe u zich kunt voorbereiden en wat u moet meebrengen. Dit overzicht is ook digitaal beschikbaar.